Vodja projektov m/ž

V proizvodnem, storitvenem in trgovskem podjetju, MTD BIO d.o.o. iz Slovenske Bistrice, v svoj kolektiv vabimo nove sodelavce (m/ž) za zasedbo delovnih mest Vodja projektov.

Več o delu

Vodja gradbišča m/ž

V proizvodnem, storitvenem in trgovskem podjetju, MTD BIO d.o.o. iz Slovenske Bistrice, v svoj kolektiv vabimo nove sodelavce (m/ž) za zasedbo delovnih mest Vodja gradbišča.

Več o delu

Varilec MIG/MAG m/ž

V proizvodnem, storitvenem in trgovskem podjetju, MTD BIO d.o.o. iz Slovenske Bistrice, v svoj kolektiv vabimo nove sodelavce (m/ž) za zasedbo delovnih mest Varilec MIG/MAG.

Več o delu

Varilec TIG/WIG m/ž

V proizvodnem, storitvenem in trgovskem podjetju, MTD BIO d.o.o. iz Slovenske Bistrice, v svoj kolektiv vabimo novega sodelavca (m/ž) za zasedbo delovnega mesta Varilec TIG/WIG.

Več o delu

Monter m/ž

V proizvodnem, storitvenem in trgovskem podjetju, MTD BIO d.o.o. iz Slovenske Bistrice, v svoj kolektiv vabimo novega sodelavca (m/ž) za zasedbo delovnega mesta Monter.

Več o delu

Monter ALU in steklenih fasad m/ž

V proizvodnem, storitvenem in trgovskem podjetju, MTD BIO d.o.o. iz Slovenske Bistrice, v svoj kolektiv vabimo nove sodelavce (m/ž) za zasedbo delovnih mest Monter ALU in steklenih fasad.

Več o delu

Cevar m/ž

V proizvodnem, storitvenem in trgovskem podjetju, MTD BIO d.o.o. iz Slovenske Bistrice, v svoj kolektiv vabimo nove sodelavce (m/ž) za zasedbo delovnih mest Cevar.

Več o delu

Električar m/ž

V proizvodnem, storitvenem in trgovskem podjetju, MTD BIO d.o.o. iz Slovenske Bistrice, v svoj kolektiv vabimo nove sodelavce (m/ž) za zasedbo delovnih mest Električar.

Več o delu